Een badkamer kruk kan er vandaag de dag schitterend uit zien

Ben je slecht ter been, maar wil je wel zelfstandig kunnen douchen? Kan je misschien niet al te lang blijven staan, omdat je dan last van je benen of voeten krijgt? Misschien is een badkamer kruk dan wel een ideale oplossing voor jouw situatie. Zo’n badkamer kruk heb je in veel soorten en maten. Van simpele witte krukjes tot aan zwartkleurige design krukjes, en alles hier tussenin. Er is altijd wel een badkamer kruk die bij jouw specifieke situatie past.

Inbouwen of los?

Een badkamer kruk is als los krukje te verkrijgen, maar deze zijn ook steeds vader in de muur te bouwen. Dit laatste ziet er dan een beetje uit als een klapstoeltje dat je weleens in een voetbalstadion ziet. Het handige hieraan is natuurlijk dat het nooit in de weg staat en dat je hem alleen hoeft uit te klappen als je hem wilt gebruiken. Dit is ideaal als er ook andere leden in het huishouden zijn die de kruk niet nodig hebben. Je hoeft het dan niet op te bergen, maar klapt hem gewoon dicht tegen de muur. Dit bespaart ruimte.

Een los bad is een prachtige optie

Hebben wij je over de streep getrokken om zo’n badkamer kruk te nemen? Nou, als je toch bezig bent, waarom zou je dan niet gelijk je hele badkamer renoveren? Dan zit je maar een keer in de rommel voor de verbouwing! Een goede optie is om te kiezen voor een los bad. ALs je hier natuurlijk de ruimte voor hebt, want bij zo’n los bad heb je rondom het bad overal genoeg ruimte nodig. Het voordeel is dat zo’n badsoort enorme klasse uitstraalt en dat je hem echt als een eye-catcher midden in een ruimte kunt plaatsen, of dat nu de badkamer of zelfs een slaapkamer is.

Rond of toch rechthoekig?

Het mooie aan zo’n los bad is dat ze er in alle soorten en maten zijn. En zelfs in verschillende kleuren en materialen. Ga je voor een wit of een zwart exemplaar? En wil je hem rechthoekig of toch liever met zachte, ronde hoeken? Het kan allemaal, mits je er natuurlijk de ruimte voor hebt. Laat je wel goed informeren bij bijvoorbeeld een sanitair zaak, om er zeker van te zijn dat alles – o.a. het leidingwerk – gewoon kan.

Geef een reactie