Festivals in 2022

Tijdens Corona konden we helaas niet dansen op festivals. Gelukkig is dat nu verledentijd. Samen met vrienden kun je weer genieten van geweldige artiesten en verkoelende drankjes. Het is dan ook de hoogste tijd om tickets te kopen voor jouw favoriete festival. Daarnaast is het leuk om nieuwe evenementen te ontdekken. Vandaar dat deze blog inspiratie geeft voor gave festivals in 2022. 

 

Bevrijdingsfestival 

Op 5 mei viert heel Nederland de bevrijding van de Duitse bezetting in 1945. De dag staat symbool voor een nieuw tijdperk waarbij democratie, vrijheid en mensenrechten centraal staan. Dit jaar vieren we deze dag in 14 steden met 300 verschillende optredens. Zing mee met Suzanne en Freek, bewonder de rapkunsten van Frenna en ontdek de singer-songwriter kunsten van Selah Sue. Moet je het Bevrijdingsfestival dit jaar helaas missen? Dat is helemaal niet erg. Ieder jaar vindt het evenement plaats in verschillende steden. 

Zuiderliefde Festival

Maastricht, de hoofdstad van Limburg in het zuiden van Nederland. Een prachtige historische stad dat tevens thuis is voor het Zuiderliefde Festival. Bij dit festival staat liefde centraal. Voor je vrienden, geliefde of familie. Samen geniet je van throwback hits en vrolijke deuntjes. Ook is er een silent disco. Hier dans je met je eigen koptelefoon en kun je de longen uit je lijf schreeuwen. Heb jij 11 juni geen andere plannen? Dan is het Zuiderliefde Festival zeker een leuke dagactiviteit. 

Appelpop

In Nederland loopt het festivalseizoen van april tot en met september. Een van de laatste festivals waarvan je kunt genieten, is Appelpop. Dit jaar kun je optredens bijwonen van onder andere Suzan & Freek, Guus Meeuwis, Froukje en Meau. Het grote voordeel van Appelpop is dat het festival geheel gratis is. Je betaalt alleen voor de hapjes en drankjes die je nuttigt tijdens het feesten. Zo kun je het festivalseizoen op een geweldige manier afsluiten. 

Voorbereidingen treffen

Indien je naar een festival gaat, is het handig om je zo goed mogelijk voor te breiden. Zo kun je daarna genieten zonder zorgen. Neem een stevige tas mee voor al je spullen, regel vervoer voor in de late uurtjes en een reserve outfit is ook geen slecht idee. Heb je een dure smartphone, zoals de nieuwste iphone? Zorg dat voor een iphone 13 pro hoesje of iphone 13 pro max case. Welke smartphone je ook hebt, probeer deze altijd goed te beschermen. Overigens is het aan te raden om zo weinig mogelijk waardevolle spullen mee te nemen naar een festival. 

Geef een reactie