Inspiratietips om ook deze lente te stralen

De lente is de perfecte aangelegenheid om opnieuw te beginnen. De winterspullen gaan de kast in en de voorjaarsschoonmaak is in volle gang. Als je eenmaal bij je kledingkast bent aangekomen is het even schrikken. Pas je de kleding van vorig jaar nog? Heb ik nog wel genoeg korte broeken? Naast de kleding die je al in je kledingkast hebt hangen is het ook tijd om nieuwe pareltjes in te slaan voor het nieuwe jaar. Moderne kledingmerken zoals bijvoorbeeld nikkie komen iedere lente weer met een nieuwe collectie. Om ook jouw kledingkast klaar te maken voor het mooie weer hebben we hier een aantal inspiratietips zodat je een goede keuze zult gaan maken waar je daadwerkelijk iets aan hebt.

Bloemetjesprint

Deze print is vaak als oubollig bestempeld, maar toch is het weer helemaal trendy. Vooral de jurkjes met bloemenprint doen het goed. Een nikkie jurk mag eigenlijk niet aan je lentecollectie ontbreken. Het bloemetjes patroon is erg vrolijk en vaak in elke voorjaarskleur te krijgen. Naast jurken zijn ook de bloemetjesprint topjes erg populair. Door de tops te combineren met een effen kleur broek zorg je ervoor dat het printje goed tot zijn recht komt.

Pastel

Pastelkleuren zijn hele mooie lichte versies van de bekende kleding kleuren. Denk aan licht roze, mintgroen of mint blauw. De kleuren hebben een soort liefelijk sfeer over zich heen hangen waardoor ze perfect zijn voor de lente. Lente outfits hebben vaak een pop of colour. Dit houdt in dat je vaak 1 of meerdere items draagt die een andere kleur hebben dan standaard zwart of wit. Voor dit voorjaar is dat dus één van de pasteltinten. Dit maakt de lente outfits lekker fris en vrolijk.

Spijkerstof

Doordat vintage tegenwoordig trendy is zie je bij iedere fashiontrend vaak iets terugkomen van vroeger. Dit jaar: spijkerstof. Het is weer helemaal terug van weggeweest. Zelfs denim op denim is weer toegestaan, mits het dezelfde soort spijkerstof is natuurlijk. Om de spijkerstof een beetje speciaal te maken heb je tegenwoordig ook half om half broeken. Dan bestaat de ene helft van de spijkerbroek uit normale spijkerstof, en de andere helft van de broek is dan bijvoorbeeld een witte spijkerstof. Dit soort broeken zijn echt een statement, het is daarom belangrijk dat je deze items combineert met iets neutraals. Zo kan je een half om half broek combineren met een effen witte top en witte sneakers. Deze stijl is geïnspireerd op de trends van de nineties.

Geef een antwoord