Waarom Carqon bakfietsen een uitkomst bieden

Niet iedereen kan zomaar een auto betalen. Auto’s zijn namelijk duur en de benzine prijzen worden steeds hoger. Laat staan dat daar ook nog belastingen en verzekeringen bij komen. Toch zijn er een aantal zaken wanneer een auto niet te missen is. Zo moet je bijvoorbeeld je kinderen kunnen weg brengen en boodschappen kunnen doen. Het kan dan misschien een goed idee zijn om te kijken naar een Carqon elektrische bakfiets. Deze bakfietsen kunnen namelijk als goed alternatief dienen op een auto en zo bespaar je veel geld! Wil je meer weten? Lees dan verder!

Een bakfiets als alternatief voor een auto

Je hebt ze vast wel eens ooit op de weg gezien; bakfietsen. Een bakfiets is een fiets met twee of drie wielen waar een bak aan vast zit. Deze bak is groot genoeg om kinderen mee te vervoeren, of om goederen in te vervoeren. Je kunt een bakfiets dus gemakkelijk gebruiken om boodschappen mee te doen! Voor kinderen is een bakfiets bovendien een hartstikke leuk alternatief op een auto. Ze zien namelijk veel meer buiten dan alleen een autoweg. Daarnaast is een bakfiets erg veilig voor de kinderen, want ze zitten goed vast en je kunt ze beschermen voor de regen door middel van een kap. Met een bakfiets vermijd je bovendien files en ben je snel op bestemming, omdat je gebruik kunt maken van fietspaden die niet toegankelijk zijn voor auto’s! Je bent met de bakfiets dus ook nog eens milieubewust bezig.

De Carqon bakfiets

Een nadeel aan bakfietsen is dat het fietsen erg zwaar kan worden zodra er meer lading in de bak zit. Je wordt dus snel moe en hebt misschien moeite om vooruit te komen. Het is daarom aan te raden om te gaan voor de Carqon bakfiets. Deze bakfiets van Carqon is namelijk elektrisch. Hij heeft een motor die ervoor zorgt dat het fietsen zo gemakkelijk mogelijk blijft hoe zwaar de lading ook is. Daarnaast kom je snel vooruit en ben je dus snel op locatie. Bovendien zitten er handige deurtjes in de bakfiets zodat de kinderen zelf gemakkelijk in en uit de bak kunnen stappen. Een ander groot voordeel van de Carqon bakfiets is dat je er jarenlang mee vooruit kan. Je bespaart dus jarenlang op  benzine kosten, belasting en verzekeringen die je normaal gesproken met de auto zou maken. Het is dus een erg goede investering en wij raden deze Carqon bakfiets ook zeker aan!

Geef een antwoord