De schoenen van VIA VAI

Via Vai is een merk dat in Nederland is opgericht en voornamelijk is gericht op het verkopen en produceren van hoogwaardige schoenen. Het merk laat zich inspireren door de Italiaanse mode en de kwaliteit van de producten. Het gaat er bij via vai vooral om dat de uitstraling van de schoenen zo goed mogelijk is en de schoen lekker loopt. Je zult merken dat de schoenen van via vai door de hoge kwaliteit ook een stuk langer mee zullen gaan dan andere schoenen. Het bedrijf heeft verschillende collecties op de markt gebracht en wordt omschreven als pure fashion.

 

VIA VAI als bedrijf 

De via vai damesschoenen en herenschoenen die tot nu toe op de markt zijn gebracht zijn erg duurzaam. Het bedrijf voelt zich verantwoordelijk om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij, zelfs als dit betekend dat er dan wat minder winst zal worden gemaakt. Je zult dan ook merken dat er bij het produceren van de schoenen rekening wordt gehouden met de bedrijfsvoering op de mens, het milieu en de rest van de maatschappij. De Via Vai schoenen zijn maatschappelijk verantwoordelijk en de leveranciers waarmee wordt samengewerkt zijn ook actief bezig met het voeren van milieubeleid. Verder wordt er bij het bedrijf via vai gekeken naar de manier van produceren en de materialen die er voor de schoenen gebruikt worden. Zelfs de verpakkingsmaterialen mogen niet schadelijk zijn voor het milieu. Wanneer er iets verbeterd kan worden voor werknemers of het milieu wordt hier dan ook zeker naar gekeken

 

Het kopen van VIA VAI bij van Arendonk

Bij de website van van Arendonk kun je een hoop verschillende hoogwaardige schoenenmerken vinden. Je kunt er ook kleding en tassen kopen, maar er worden voornamelijk schoenen aangeboden. Deze schoenen zijn vaak van wat minder bekende merken die gericht zijn op het leveren van een hoge kwaliteit. Zo heb je naast via vai heren schoenen ook veja heren schoenen. Dit is een bedrijf dat erg gericht is op het produceren van schoenen op een duurzame en milieuvriendelijke manier. De prijzen op van Arendonk zijn erg aantrekkelijk en ook zijn er van tijd tot tijd leuke aanbiedingen op schoenen. Het is een site die zich aanpast aan de laatste trends, maar toch ook oudere modellen blijft verkopen. Zeker als deze schoenen ook passen bij de laatste trends. Deze schoenen zijn in de meeste winkels lastig te vinden, maar bij van Arendonk kun je een bijzondere samenstelling aan schoenen terugvinden.

Geef een antwoord