Hoe kan een bakkerij het beste producten verzenden?

Als je een bakkerij hebt en ook wil starten met het verkopen van verschillende lekkernijen via het internet dan heb je natuurlijk een eigen webwinkel nodig. Je zal je vast afvragen hoe je het beste producten kan verzenden aangezien iedereen weet dat het onhandig is om breekbare producten te verzenden. Je wilt namelijk dat je product zoals een cake of een taart er in de juiste staat blijft maar dat kan zeer moeilijk zijn omdat deze producten zeer gevoelig zijn. Hier vind je meer informatie over hoe een bakkerij het beste producten kan verzenden. 

 

Stazakken 

Als je bakkerij koekjes of plakken cake verkoopt, dan is het erg belangrijk dat ze in de juiste staat aankomen bij de klant. Je kan daarom het beste stazakken aanschaffen aangezien deze uiterst geschikt zijn voor voedingsmiddelen die wat steviger zijn. Dit zijn dan voornamelijk koekjes en plakken cake. Een stazak is zeer stevig en zorgt ervoor dat de producten onbeschadigd aankomt bij de klant. Als je kiest voor stazakken, dan kan je het beste papieren stazakken aanschaffen aangezien dit beter is voor het milieu. Veel klanten vinden het tegenwoordig erg jammer als er gebruik wordt gemaakt van te veel wegwerp plastic. Hierdoor kan je dus klanten verliezen aangezien er concurrenten zijn die wel kiezen voor papieren verpakkingen.  

 

Cupcake doosjes 

Het maken van een cupcake is hetzelfde als het maken van een kunstwerk. Helaas is een cupcake gevoeliger dan een schilderij en is de kans erg groot dat de cupcake beschadigd raakt tijdens het transporteren. Je kan daarom het beste speciale cupcake doosjes aanschaffen die ervoor zorgen dat de cupcake onbeschadigd aankomen bij de klant. Deze speciale cupcake doosjes zorgen er namelijk voor dat de cupcake niet kan verplaatsen en dit kan dus ook niet als het doosje ondersteboven wordt gehouden. Als je voor cupcake doosjes wilt kiezen dan is het verstandig om alleen plastic doosjes aan te schaffen. Deze zijn namelijk steviger dan papieren doosjes en zorgen ervoor dat het vrijwel onmogelijk is dat de cupcake onbeschadigd aankomt bij de klant. 

 

Waar kan je het beste doosjes aanschaffen?

Als je op zoek bent naar doosjes voor het verzenden van producten die jij in je bakkerij gebakken hebt, dan is het verstandig om dit alleen aan te schaffen bij een groothandel. Ook is het verstandig om een grote oplage aan te schaffen indien je verwacht veel bestellingen te ontvangen. Hierdoor weet je zeker dat je de laagste prijs krijgt en ook ben je er zeker van dat de producten onbeschadigd aankomen bij de klanten.
 

Geef een antwoord