Verschillende soorten condooms 

Het kopen van condooms is voor een hoop mensen erg ongemakkelijk om in de winkel te doen. Toch is het wel belangrijk dat je een condoom gebruikt. Naast dat het ervoor zorgt dat je geen kinderen zult krijgen zal het je ook beschermen tegen overdraagbare ziektes. Deze ziektes kunnen erg vervelend zijn en bovendien voor een langere periode aanwezig zijn. In het geval dat je toch een soa oploopt is het belangrijk dat je zo snel mogelijk medicatie tegen de ziekte neemt. Je kunt dit echter beter van tevoren voorkomen door gewoon gebruik te maken van een condoom.

 

Alles over condooms

Als je op zoek gaat naar een condoom op het internet zijn er een hoop verschillende dingen waar je naar kunt kijken. Je zult misschien denken dat het toch maar een condoom is en niet uitmaakt, maar dit is niet het geval. Zo zijn er onder andere verschillende groottes en breedtes. Het is belangrijk dat je hiernaar gaat kijken omdat dit invloed zal hebben op de veiligheid. Om te voorkomen dat er iemand zwanger raakt, is het nodig dat het condoom goed aansluit op de penis. Wanneer het condoom te strak is, is de kans groter dat die zal scheuren en als die te los zit is de kans aanwezig dat het er langs kan lopen.

Naast de grootte van een condoom zijn er ook nog een andere dingen waar je op kunt letten. Bij het kopen van condooms kun je onder andere kijken naar de prijs en kwaliteit. Een betere en duurdere condoom is vaak fijner om te gebruiken en zal je bovendien een betere bescherming bieden. Verder kun je ook nog kijken naar verschillende smaken en merken condooms. Ieder heeft zo zijn eigen voorkeur als het gaat om condooms. Vandaag de dag zijn er een hoop opties. Zo zijn er tegenwoordig ook ribbel condooms en dunne condooms. De dikte van het condoom kan ook een verschil maken. Huid op huid contact zullen de meeste mensen fijner vinden dan het gebruiken van een condoom. Toch zijn er ook hier weer verschillende categorieën onder te verdelen. Zo heb je dikkere en dunnere condooms. Dunnere condooms zullen anders aanvoelen tijdens de seks dan dikkere. Vandaar dat het belangrijk is om zelf verschillende condooms te proberen en te kijken wat het beste bij jou past. Let er wel op dat je niet met maten gaat experimenteren. Dit kan namelijk zorgen voor problemen.

Geef een antwoord