Auto huren Amsterdam is voor particulieren en zakelijke rijders

Een eigen auto bezitten is in een grote stad als Amsterdam lang niet altijd even handig. Je maakt in de stad, over het algemeen, maar weinig gebruik van je auto. Het openbaar vervoer en de fiets zorgen er immers voor dat je overal gemakkelijk kunt komen. Ook zijn de kosten voor een eigen auto te hoog, ook als deze stil staat. Je betaalt dan immers alsnog voor de wegenbelasting, het onderhoud en de verzekeringen. En wat denk je van de parkeerkosten? Die kunnen ook flink oplopen. Vandaar dat auto huren Amsterdam ongekend populair is. Wanneer je via Greenwheels auto huren Amsterdam doet, heb je altijd een auto in de buurt.

Auto huren Amsterdam is altijd dichtbij

Wanneer je af en toe toch een auto nodig hebt, terwijl je je eigen auto hebt verkocht, dan hoef je je in Amsterdam geen zorgen te maken. Wist je dat er maar liefst 775 deelauto's van Greenwheels door de stad verspreid staan? Je kunt hier auto huren particulier maar ook zakelijk. Het enige dat je hoeft te doen voor auto huren Amsterdam is de app van Greenwheels downloaden en wat gegevens invullen. Je kunt dan al direct een auto reserveren en deze gaan gebruiken. Er staat altijd wel een auto bij jou in de buurt. Misschien zelfs wel bij jou in de straat!

Wat is het voordeel van Greenwheels?

Je kunt via de Greenwheels app een auto reserveren, openen en weer afsluiten. Een auto huren is op deze manier wel heel erg gemakkelijk. Je hoeft niet naar een afgelegen industrieterrein om daar, na het invullen van stapels papieren, een auto mee te kunnen krijgen. Nee, voor het auto huren Amsterdam heb je alleen de app en een geldig rijbewijs nodig. De auto's staan verdeeld over de stad. Met meer dan 775 auto's staat er altijd wel een bij jou in de buurt. Je betaalt een vaste prijs per kilometer en per uur. Je kunt een abonnement afsluiten, maar dat hoeft niet eens!

Wat is het addertje onder het gras?

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Dan heb ik nieuws voor je. Dat is het niet. What you see is what you get. Je hoeft je geen zorgen te maken over verborgen kosten en kleine lettertjes. Alles is inbegrepen bij de vaste prijs. Ook de brandstof en de verzekeringen. De enige extra kosten die erbij kunnen komen kijken heb je zelf in de hand. Als je niet te hard rijdt en je aan de regels houdt krijg je geen bekeuring.

Geef een reactie